Fremtidsønsker ændrer din hverdag. Er du parat til det ?

I januar 2023 bliver fitnesscentrene fyldt med svedende mennesker i alle aldre. De fleste kommer for at holde deres nytårsforsæt om at tabe sig. Men hvorfor er det, at et sådant nytårsforsæt i løbet af kort tid får dig til at ligne en omvendt smiley?

For det første ændrer dit nytårsforsæt din hverdag.

For det andet handler det om at holde op med noget, som man ellers er glad for: God mad, slik og alt det, der får badevægten til at stønne.

Eller det handler måske bare om at gøre noget, man ikke er spor glad for?

Eller du har bare ønsket dig at træne to gange om ugen efter Nytår, selv om du godt ved inderst inde, at du skal prioritere din dag helt anderledes, hvis det skal fungere.

Så i stedet for at kaste sig ud i det, start med at tænke på hvad du vil have ud af at træne f.eks. med Sundhedbatter træning.

Er du parat til at gøre det og blive ved med at gøre det og have lyst til at gøre det. For tvinges du til at gøre det, udebliver resultaterne og du får hurtigt en omvendt smiley. 

Det er egentlig ganske enkelt.

Hvordan går du så i gang?

Nøglen til at lykkes med,  handler meget om glæde og sjov. Glæden skal nemlig være der, for at man har noget at kæmpe for. – Så træn med Sundhedbatter træning og sammen med andre fordi det er sjovt- og ikkebare for sjov!